subota, 11. studenoga 2017.

Moji najdraži film

Moj najdraži fim je "Happy death day". Režirao ga je Christopher Landon. Glavni glumci: Jessica Rothe, Israel Broussard, Ruby Modine, Charles Aitken. U ovom fimu jedna djevojka slavi svoj rođendan, a na taj rođendan ubojica ju ubija na razne načine i onda ona  mora  isti dan opet proći dok ne shvati tko joj
je ubojica. Ovo je moj najdraži fim jer je horror i jako volim zagonetne horore.

Apple

Apple je američka tvrtka koja proizvodi računala i mobitele. Sjedište se nalazi u gradu Cupertino.
Apple II
Apple je osnovan 1975. godine.  Poznati su po računalima i MP3-ma. Osnivači su: Steve Jobs, Steve Wozniak i Ronald Wayne. Prvo računalo koji je Woziak napravio za Apple je Computer Conversor.
Najpoznatiji proivodi su: Apple II, Apple Lisa, Apple Macintosh, iMac G3, Power MAC G4, iMAC G4, današnji iMAC, iPhone 6 i iPad Pro. Danas ima i novi iPhone 8. Apple se koristi IOS programom za mobitele. Meni se ne sviđa iPhone jer je jako kompliciran. Više volim Samsung mobitele. Ovaj blog sam napravio jer mi je bilo za DZ iz informatike. 😃


Apple logo

Moj uzor

Htio bi postati profesionalni igrač LOL-a. Ja bi htio to postati jer jako volim tu igru i divim se adminima koji su je napravili. Ja od svoje 6 godine igram tu igru i jako puno se promjena dogodilo u toj igrici. Volim ju igrati sa svojim prijateljima. Moj uzor je Faker. On igra u timu koji se zove SKT T1. On je izvrstan igrač te igre. 4 puta je osvojio natjecanje i kako bi mi rekli za pametne, ima IQ 200.
Kada sam ga prvi put vidio odmah sam ga zavolio.
Ako ćeš ikada igrati LOL dodaj me ja sve prihvaćam i otvoren sam za sve igre.
Moje ime u LOL-u: xcrazywolfcrox.
Faker

Moji hobiji

Moji hobij je nogomet, to je igra od dve ekipe, u svakoj ekipi je 11 igrača, u igri 10 , a na golu 1.
League of Legends
Volim igrati nogomet jer mi je zabavan i jer ne trošim uzalud vrijeme, nego sam na zraku i još vježbam. Kada igram nogomet kao da sam savim na drugoj planeti. U svojoj karijeri nogometa možda sam zabio vise od 100 golova. Jako volim Real Madrid ali to nije važno nego je važno da voliš nogomet. Drugij hobij mi je igranje video igrica. Prva igrica koLeague of Legends. Još dan danas je igram sa svojim prijateljima. Druga igrica je CS:GO. Nju sam započeo igrati sa 12 godina, jos ju danas igram ali ne toliko koliko igram LOL.
ju sam započeo igrati sa 6 godina zove se
To su svi moji hobiji. :D
CS:GO